TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
2
8
7
6

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! Xbox One Játék

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! Xbox One Játék

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! Xbox One Játék

Gyártó: Outright Games

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Egy lezuhanó meteor szupererővel ruházta fel a kutyusokat - és hatalmas felfordulást okozott Kaland-öbölben. Most rajtad és a kutyusokon múlik, hogy újdonsült erejüket, mentőképességeiket és kütyüiket bevetve visszaállítsátok a rendet a városban. Indulj szuperhősies küldetésekre a kutyusokkal Chase szupersebességét, Marshall perzselő hőjét, Skye forgószél erejét és a teljes Mancs Őrjárat további képességeit bevetve. Fedezd fel a várost és utazz Jake snowboard üdülőjétől Track dzsungeléig és azon túlra, ahogy együtt dolgozva mentitek meg barátaitokat. Irány a kilátótorony és készülj fel az akcióra! Miután sikeresen megmentetted a napot, merülj el az olyan szórakoztató mellékküldetésekben és tevékenységekben, mint a Pup-Pup Boogie, ugrálókötelezés és sok más. A kétszemélyes kooperatív módban akár egy barátodat is magaddal viheted. Szuperkutyusok, előre! ITT VAN MINDEN KUTYUS - Játssz Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma és Tracker szerepében.
FEDEZD FEL KALAND-ÖBÖLT - Indulj hét szuperhősies küldetésre, szabadítsd ki barátaidat és mentsd meg a napot, plusz játssz hét szórakoztató minijátékkal.
VESS BE KÁPRÁZATOS KÉPESSÉGEKET - Játssz a kutyusok bármelyikével, és képességeiket bevetve hozz létre forgószeleket, használj Energia Szupereszközöket, emelj fel nehéz tárgyakat és sok mást!
EGYESÍTSÉTEK ERŐTÖKET - Két játékos játszhat együtt ugyanazon képernyőn a kooperatív módban.
14 500 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0460
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!