PS4 Franatics

Cikkszám: KONZL0071
PS4 Franatics
PS4 Franatics
Cikkszám: KONZL0071
4 000 Ft
Gyártó: Sony

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Járj túl a barátaid eszén

Küzd meg az elsőségért a ravasz mókamester szédült minijátékaiban – a PS4 rendszerekhez használható PlayLink kapcsolaton keresztül.

Használd az okoseszközöd vezérlőként, és versenyezz, csatázz és szabotálj akár négy barátoddal 15 kelekótya minijátékban – kizárólag a PS4 konzolon elérhető PlayLink játékmódban.
Mit mond a Róka ?

Agyafúrt vagányok

A Frantics összesen 15 szórakoztató minijátékot kínál, egyszerre akár négy játékosnak: az akciódús arénaharctól kezdve a körökre osztott stratégiai versenyekig szinte bármiben próbára tehetitek magatokat.
Ebben a kizárólag PS4 rendszerre megjelenő PlayLink-játékban egy célod van: hogy több „koronát” gyűjts össze, mint a barátaid. Ezúttal félreteheted a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlőt, hiszen a játékot egyszerűen az okoseszközöddel irányíthatod: koppintsd, húzd, döntsd, rázd és forgasd, hogy Te legyél a bajnok. Mindenki egyenlő esélyekkel indul!

De vigyázz… a ravasz Róka folyton azon ügyködik, hogy keresztbetegyen a játékosoknak. Megvesztegetés, titkos üzenetek és küldetések minden játékosnak a mobileszközön keresztül, szabotázs és hátbaszúrás: minden körben újabb és újabb lehetőségeid nyílnak, hogy tisztességtelen előnyhöz juss.

A csavaros eszű ravaszdi folyton beavatkozik a játékba, így mindenkinek észnél kell lennie, ha győzni akar.

Minijátékok minden ízléshez

Vess egy közelebbi pillantást a Frantics fantáziadús játékaira, amelyekben mókás bulihangulat mellett zajlik a kíméletlen kiszorítósdi…

Magányos futó

Szakítsd át elsőként a célszalagot ezen a véletlen akadályokkal teli pályán, ahol természetesen a Róka trükkös csapdáival is meg kell küzdened.

Jégre fel

Legyél Te az utolsó, aki állva marad a csúszós platformon, ahol még az egy helyben állás is nagy kihívást jelent – ha kell, ugorj az ellenfelek vállára, hogy versenyben maradj.

Fánklovagok

Gyűjts össze minél több fánkot a rendelkezésre álló időn belül a lovagi arénában, ahol kedved szerint csépelheted az ellenfeleidet.

ParaChuChu

Ki bírja legjobban idegekkel ? Ki lesz az, aki utoljára nyitja ki az ejtőernyőt ezen a hajmeresztő bátorságpróbán ?

Bombahajigálók

Élj túl a zuhanó bombák között, amíg csak tudsz: ha van merszed, akár az ellenfeleidet is meghajigálhatod bombákkal!

Csapdacsali

Verd át az ellenfeleidet, hogy rálépjenek az aknákra, miközben Te megszerzed a jutalomlevest, hogy elsőként vihesd a célvonalhoz.