Xbox One Crakdown 3 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0207
 Xbox One Crakdown 3 Használt Játék
Xbox One Crakdown 3 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0207
4 900 Ft

Hosszú idő után visszatért a Crackdown sorozat, amely az Xbox 360 generációban új szintre emelte a pusztítás és a szórakozás fogalmát a nyílt világú akciójátékok között. A Crackdown 3 kampányában az Ügynökség ismét akcióba lendül, ezúttal Jaxon parancsnok (Terry Crews) vezetésével. New Providence városát megszállta a TerraNova bűnszervezet, és a város életének minden területét uralják. Hadsereg, logisztika, kábítószerek és rejtélyes technológiák… A Te feladatod, hogy szuperképességű ügynökként felszámold a kartell egyes részlegeit, és elpusztítsd a vezetőit!

A nyílt várost bejárva most is fejlesztheted a karakter képességeit a mindenhol elhelyezett színes gömbök összegyűjtésével. Ugorj magasabbra az épületeknél, kapj fel sziklákat és autókat, és likvidált az ellenséget óriási robbanásokkal és hatalmas erővel. A Crackdown 3-ban nincsenek határok! Mássz fel a legmagasabb felhőkarcolók tetejére, vagy használd az új, alakváltó ügynökségi járművet bármilyen terepen. Csatlakozz egy barátodhoz, és játsszátok végig az őrült kampányt kooperatív módban!

A Crackdown 3 az online multiplayer terén is újít a felhőalapú Wrecking Zone móddal. Ebben két ügynökcsapat küzd egymás ellen többféle játékmódban, porig rombolható arénákban. A játékmód érdekessége, hogy a rombolás fizikáját nem az Xbox One konzolok, hanem a Microsoft Azure felhő számolja, így akár a legnagyobb épületek is apró darabokra robbanthatók a teljesítmény csökkenése nélkül. A törmelék pedig a meccs végéig a talajon marad!

Mind a kampány, mind a Wrecking Zone multiplayer egy klasszikus, robbanékony élmény, amely a Crackdown sorozat kedvelői számára hamisítatlan élményt biztosít.