TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
3
2
2
5

Far Cry Primal Xbox One Játék

Far Cry Primal Xbox One Játék

Far Cry Primal Xbox One Játék

Gyártó: Ubisoft

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
A kőkorszakban folytatódik tovább a Far Cry-sorozat története, amelyben Takker , egy vadászcsapat utolsó túlélője felett vehetjük át az irányítást, akinek egyetlen célja, hogy továbbra is megpróbáljon életben maradni a veszélyes vadállatokkal és rivális klánokkal teli vidéken. A Far Cry Primal által Oros hatalmas, szabadon bejárható területe vár majd ránk, és miközben a túlélésért harcolunk , a fő- és mellékküldetések tucatjain át új célokat is kapunk, amelyek között a bosszú, valamint az új törzs kialakításának lehetősége egyaránt felmerül majd. A játékban rengeteg szövetségesre és ellenségre lelhetünk, gyűjtögethetünk, fejlődhetünk, fegyvereket készíthetünk magunknak, valamint a rivális vadászok mellett olyan kőkorszaki fenevadakkal is összecsaphatunk, mint a gyapjas mamut vagy a félelmetes kardfogú tigris .
Ismerd meg kőkorszaki körítéssel a Far Cry-sorozat sajátosságait , legyen szó akár az intenzív összecsapásokról, akár a fejlődési rendszerről!
Nem csak a rivális törzsek, hanem a mára kihalt vadállatok is rengeteg veszélyt jelentenek, így célod folyamatosan a túlélés lesz!
Vedd irányításod alá Takkert, az egyedül maradt vadászt, akivel bosszúhadjáratod során felfedezheted Oros csodálatos világát!6 500 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0223
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!