Xbox One Forza Motorsport 5 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0232
Xbox One Forza Motorsport 5  Használt Játék
Xbox One Forza Motorsport 5 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0232
6 500 Ft

A legendás Xbox-exkluzív sorozat, a Forza Motorsport fejlesztői elérkezettnek látták az időt ahhoz, hogy a next-gen Xbox One konzolra költöztessék a szériát: a legújabb, szám szerint ötödik Forza játék kizárólag Xbox One-on érhető el, ahol minden eddiginél nagyobb járműkínálattal várja a versenyzés megszállottjait!

A Forza Motorsport 5 több száz részletesen lemodellezett sportautót és csodajárgányt vonultat fel, melyeket harmincnál is több pályán próbálgathatunk gépi- avagy valós ellenfelekkel szemben. A Forza 5 ugyanis nem csak egyjátékos módok terén nyújt felejthetetlen élményt, hanem multiplayer lehetőségek terén is kiemelkedő teljesíményt nyújt az autós játékok körében!

A "next-gen" jelző jelen esetben tényleg nem csak reklámfogás: elég ránézni a szemkápráztató grafikára vagy a még valósághűbb, szimulátor-szerű vezetési modellre, melyek maximálisan kihasználják az Xbox One hardverében rejlő lehetőségeket. Kétségtelen, hogy a sorozat eddigi legmonumentálisabb darabjával állunk szemben!