TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
3
2
2
5

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One Játék

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One Játék

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One Játék

Gyártó: Konami

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Hosszú idő után folytatódik a Metal Gear Solid sorozat, méghozzá nem is akárhogy: a legújabb epizód már next-gen köntösben , lenyűgöző grafikával és temérdeknyi izgalmas lehetőséggel várja a rajongókat és az újonnan bekapcsolódó játékosokat egyaránt.

A The Phantom Pain talán legnagyobb újdonsága a hatalmas, szabadon bejárható környezet, melynek hála minden egyes küldetés többféle módon közelíthető meg. Választhatjuk a zajtalan lopakodást , szerezhetünk magunknak álruhát, de akár Rambo módjára is beronthatunk az ellenséges bázisra, ha rendelkezünk elegendő tölténnyel - és persze bátorsággal!Amivel még minden esetben számolnunk kell, az a dinamikusan változó időjárás és a különböző napszakok, hiszen nem mindegy, hogy egy ködös éjszakán vagy egy napsütötte reggelen kezdünk neki a felderítésnek.

Könnyű dolgunk persze egyik esetben sem lesz, hiszen az őrök is folyamatosan váltogatják útvonalaikat és felszerelésüket, folyamatosan alkalmazkodnak a körülményekhez. Xbox One konzolon szemkápráztató grafika vár ránk, amit ráadásul a 'Share' gomb használatával villámgyorsan meg is oszthatunk ismerőseinkkel kép vagy videó formájában. Ha a jövőben minden lopakodós játék így fog festeni, akkor nem igazán lesz okunk panaszra az elkövetkező pár évben!


5 000 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0253
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!