Tom Clancy's The Division Xbox One Játék

Gyártó: Ubisoft

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Miután egy különleges fertőzés végigsöpör az emberiségen, a társadalom a darabjaira hullik: az utcákat megszállják a fosztogatók, a közintézményeket fegyveres szabadságharcosok foglalják el, a nagyobb városok pedig valódi háborús gócpontokká válnak. Eközben New Yorkban egy kicsiny osztag, a Division megpróbálja visszaállítani a rendet - hogy mekkora sikerrel, az már csak rajtad múlik!

A The Division tulajdonképpen egy MMO jellegű játék, hiszen New York bebarangolása közben bármikor olyan hozzánk hasonló játékosokkal futhatunk össze, akik aktuális küldetésüket végzik - vagy épp gyanútlan áldozatokra vadásznak. Bármelyik utcasarkon belekeveredhetünk egy brutális élet-halál harcba, így egy másodpercre sem lankadhat a figyelmünk, ha életben szeretnénk maradni!

Természetesen az sem árt, ha nem magányos farkas módjára, hanem egy jól összeszokott csapat tagjaként látunk neki a The Division hatalmas világát felfedezni; a megannyi rendelkezésre álló fegyver, képesség és high-tech kiegészítő segítségével igazán sokszínű osztagokat állíthatunk össze barátainkkal.

A PlayStation 4-re is megjelenő alkotás teljes mértékben kihasználja az újgenerációs konzolok erőforrásait: a gyönyörű grafika és a könnyű megosztási lehetőségek szinte már alapnak számítanak, de a The Division még ennél is kidolgozottabb játékmenetet ígér.

- A legújabb Tom Clancy nevével fémjelzett alkotásban egy könyörtelen poszt-apokaliptikus jövőt ismerhetsz meg;
- Szerezz új szövetségeseket és harcolj az életben maradásért a hozzád hasonló játékosok ellen a The Division online világában;
- Segíts a fertőzés áldozatain és teljesíts mellékküldetéseket, hogy erősebb fegyvereket és jobb felszereléseket szerezhess!


3 500 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0298
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!