Watch Dogs 2 Xbox One Játék

Gyártó: Ubisoft

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
A hackelésa fegyvered a Watch Dogs 2 hatalmas és dinamikusan változó nyílt világában!

2016-ban ctOS2.0 névre hallgató intelligens városvezérlő rendszert telepítettek számos amerikai városban, hogy biztonságosabb és hatékonyabb metropoliszokat teremtsenek.

Bújj Marcus Holloway a brilliáns fiatal hacker bőrébe, aki a tech-forradalom bölcsőjében, a San Francisco-öbölben született. Csatlakozza hírhedt DedSec nevű hacker csoporthoz és fedd fel a ctOS2.0 rejtett hibáit, melyeket a pénzéhes vállalatok arra használnak, hogy emberek millióinak figyeljék és manipulálják az életét!

Üdvözlünk San FRansisco-ban

Fedezd fel a város által nyújtott hatalmas és dinamikus nyílt világú környezetet, ami rendkívül tartalmas játékélménnyel vár!. Hackeld meg a közlekedési lámpákat vagy hatolj be a Szilikon-völgy vezető cégeinek legmodernebb irodáiba!

A hackelés a fegyvered

Hackeld meg a város infrastruktúráját, urald valamennyi ehhez kapcsolódó okoseszközt a lakók személyes információival együtt! Irányíts drónokat, autókat, darukat, biztonsági robotokat!

Tiéd a CTRL

Feladataid teljesítéséhez hacker képességeid mellett az ügyességedre és az okoseszközök széles skálájára is szükséged lesz. Távirányított autók, kvadrokopter drónok, 3D nyomtatott fegyverek és sok más tárgyad fejlesztése elengedhetetlen a sikerhez.

Maradj folyamatos kapcsolatban a barátaiddal!

Az új több játékos rendszernek köszönhetően a kooperatív mód és PvP közben is folyamatosan kapcsolatban lehetsz a játékostársaiddal.


5 500 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0304
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!