Wreckfest Xbox One Játék

Cikkszám: KONZL0428
Wreckfest Xbox One Játék
Wreckfest Xbox One Játék
Cikkszám: KONZL0428
8 500 Ft
Gyártó: THQ Nordic

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Brutális ütközések, fej-fej melletti száguldás a célvonal felé, valamint vadonatúj módok a kocsik fémvázának meghajlítására. Ezek az egyszeri pillanatok kizárólag a Wreckfest pályáin élhetők át, köszönhetően a FlatOut 1 és 2 alkotóinak, a legendás Bugbear készítette valósághű fizikai szimulációnak!

Égess gumit és zúzz fémet a vezetés ezen páratlan játszótéren!

A Wreckfest tele van fejlesztési és testre szabási lehetőségekkel.

Akár készülhetsz a következő pusztító derbi futamodra megerősített lökhárítóval, biztonsági bukóketreccel, oldalsó védőlemezekkel és sok mással, vagy egy nagy teljesítményt igénylő versenyre készítheted fel autódat új légszűrőkkel, vezérműtengellyel, üzemanyagrendszerrel és miegymással.

Módosíthatod kocsidat egy robosztus tankká, egy törékeny, de villámgyors járgánnyá, de figyelj arra, hogy a védelmét is turbózd fel! A Wreckfest a legjobb kompetitív autósport játék élményét nyújtja, úgyhogy zúzd szét a barátaidat az interneten!

A járgányok régiek, kopottak és itt-ott be vannak foltozva…de ez ad nekik igazi stílust és egyéniséget! A régi amerikai izom autóktól, az agilis európai modelleken át egészen a szórakoztató ázsiai járgányokig mindent megtalálsz!

Szórakozz és száguldj akár aratógépekkel, fűnyírókkal, iskolabuszokkal, háromkerekűekkel!

Szállj versenybe a bajnokságokon, szerezz tapasztalatot, nyiss meg új fejlesztéseket és kocsikat, majd válj minden idők legnagyobb Wrecfest bajnokává!