LEGO The Hobbit Xbox One Játék

Cikkszám: KONZL0431
LEGO The Hobbit Xbox One Játék
LEGO The Hobbit Xbox One Játék
Cikkszám: KONZL0431
6 500 Ft
Gyártó: Warner Bros. Interactive

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
A Traveller's Tales legújabb LEGO-feldolgozásában Zsákos Bilbó, Szürke Gandalf és a törpök izgalmas kalandját eleveníthetjük fel interaktív formában, hiszen a játék alapjául a Hobbit-mozifilmek szolgáltak. A bámulatosan sokszínű Középfölde ismét megnyitja elõttünk kapuit, ezúttal azonban teljesen új arcát mutatja meg nekünk!
A LEGO The Hobbit az elsõ két filmre fókuszál, így a Megyébõl kiindulva bejárhatjuk a Köd-hegység veszélyes ormait, ellátogathatunk a goblinok városába, megpihenhetünk Völgyzugolyban, és végül Smauggal, a félelmetes sárkánnyal is szembeszállhatunk. A harmadik film eseményeit feldolgozó csomag késõbb, különálló tartalomként lesz beszerezhetõ.
Kalandjaink során az összes fontosabb karakter LEGO-mását irányításunk alá vonhatjuk, lopakodhatunk például a Gyűrűt viselõ Bilbóval, látványos varázslatokat vethetünk be Gandalf oldalán, vagy épp Bifur, Bofur, Dori vagy Dwalin törppel gyűjtögethetjük az érméket és elrejtett apróságokat.
A rengeteg változatos szereplõ ráadásul nem minden; a kalandunk során összegyűjtött drágakövek, ércek és egyéb nyersanyagok felhasználásával új fegyvereket és kiegészítõket is kovácsolhatunk hõseinknek, ezáltal pedig vadiúj képességekkel ruházhatjuk fel kicsiny csapatunkat!

Elevenítsd fel a Hobbit-mozifilmekben látottakat és játszd újra a leglátványosabb jeleneteket;
Családbarát platformer játékmenet többjátékos móddal, hetekre elegendõ tartalommal és mulatságos átvezetõ videók sokaságával;
Több tucatnyi irányítható karakter, egyedülálló képességekkel és fegyverekkel;
Újgenerációs látványvilág az Xbox One konzolon!