Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! Xbox One Játék

Gyártó: Outright Games

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Egy lezuhanó meteor szupererővel ruházta fel a kutyusokat - és hatalmas felfordulást okozott Kaland-öbölben. Most rajtad és a kutyusokon múlik, hogy újdonsült erejüket, mentőképességeiket és kütyüiket bevetve visszaállítsátok a rendet a városban. Indulj szuperhősies küldetésekre a kutyusokkal Chase szupersebességét, Marshall perzselő hőjét, Skye forgószél erejét és a teljes Mancs Őrjárat további képességeit bevetve. Fedezd fel a várost és utazz Jake snowboard üdülőjétől Track dzsungeléig és azon túlra, ahogy együtt dolgozva mentitek meg barátaitokat. Irány a kilátótorony és készülj fel az akcióra! Miután sikeresen megmentetted a napot, merülj el az olyan szórakoztató mellékküldetésekben és tevékenységekben, mint a Pup-Pup Boogie, ugrálókötelezés és sok más. A kétszemélyes kooperatív módban akár egy barátodat is magaddal viheted. Szuperkutyusok, előre! ITT VAN MINDEN KUTYUS - Játssz Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma és Tracker szerepében.
FEDEZD FEL KALAND-ÖBÖLT - Indulj hét szuperhősies küldetésre, szabadítsd ki barátaidat és mentsd meg a napot, plusz játssz hét szórakoztató minijátékkal.
VESS BE KÁPRÁZATOS KÉPESSÉGEKET - Játssz a kutyusok bármelyikével, és képességeiket bevetve hozz létre forgószeleket, használj Energia Szupereszközöket, emelj fel nehéz tárgyakat és sok mást!
EGYESÍTSÉTEK ERŐTÖKET - Két játékos játszhat együtt ugyanazon képernyőn a kooperatív módban.
14 500 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0460
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!