Cities Skylines Xbox One Játék

Cikkszám: KONZL0465
Cities Skylines Xbox One Játék
Cities Skylines Xbox One Játék
Cikkszám: KONZL0465
6 000 Ft
Gyártó: Paradox Interactive

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Cities: Skylines a hagyományos város szimuláció modern kinézete. A játék új játék elemekkel érkezik, fejlesztti a már egyes bevezetett építészeti élmény funkciókat. A Cities in Motion sorozat készítői teljesen működő közlekedési rendszerrel dicsekedhetnek. Tartalmazza továbbá a játék módosítását úgy, hogy az megfeleljen az ön játszási stílusának. Határt csak az Ön fantáziája szab, tehát vegye át az ellenőrzést!

Városa polgármestereként alapvető követelményeket kell teljesítenie, mint a víz, villanyáram, rendőrség, tűzvédelem, oktatás, egészségügy, és további reális gazdasági rendszerek működtetése. Városa polgárai folyamatosan valósághűen reagálnak.

A Cities in Motion sorozat széleskörű tapasztalatai teljeskörű közlekedési rendszerekben találtak felhasználhatóságra.

Legyen több egy hivatalnoktól. A város körzetekre való felosztásának követelménye olyan politika alkalmazása, melyek a polgármesterré válás útján az Ön autoritásának növekedéséhez vezetnek.

Fejlessze a már meglévő térképeket, melyeket majd később importálhat játékába, megoszthatja őket másokkal, vagy a Steam Workshopon keresztül más városok építőinek munkáit töltheti le.