PS4 Driveclub Használt Játék

Cikkszám: KONZL0469
 PS4 Driveclub Használt Játék
PS4 Driveclub Használt Játék
Cikkszám: KONZL0469
6 900 Ft

A sokak által egyszerűen következő generációs Gran Turismo-nak titulált DriveClub valójában egy olyan autós játék lesz, melyhez hasonlóval eddig nem igazán találkozhattunk: egy kizárólag belső nézetből játszható, a közösségi lehetőségekre erőteljesen építő autóverseny!

A DriveClub olyan, mint egy hatalmas, virtuális autóklub: a játékosok kisebb csoportokba tömörülve versenyeznek egymással, a megszerzett pénzükből újabb és újabb sportautókat vásárolnak, és megállás nélkül azért küzdenek, hogy a nemzetközi dobogó első helyére jussanak. Ehhez persze rengeteg gyakorlásra lesz szükség!

A játékban több tucatnyi részletesen kidolgozott négykerekű közül választhatjuk ki kedvenceinket, ahogy azonban már említettük, a DriveClub csakis belső nézetből játszható, így versenyzés közben csak belülről csodálhatjuk álmaink járműveit.

A DriveClub középpontjában nem a fejlesztők által megálmodott "történet" áll, sokkal inkább a játékosok által kreált kihívások. Gyakorlatilag bármilyen feltételekkel alkothatsz új kihívásokat, amiket aztán egy gombnyomással meg is oszthatsz a többi játékossal, így csak a képzeleted szabhat határt annak, milyen feladatok teljesítése elé állítod riválisaidat!

- Szemkápráztató grafika és részletesen kidolgozott sportautók sokasága,
- Valósághű vezetési modell: taposs a gázpedálra, és tekergesd a kormányt pont úgy, mint a valóságban,
- Igazi közösségi élményben lehet részed, hiszen itt a játékosok formálják a játékmenet egészét!