PS4 SUPERHOT VR

Cikkszám: KONZL0470
PS4 SUPERHOT VR
PS4 SUPERHOT VR
Cikkszám: KONZL0470
5 500 Ft
Gyártó: Sony

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Golyóidő
Lassítsd az időt, és térj ki a golyók elől az innovatív FPS-játékban, amely most PlayStation VR-ral is játszható.
Az idő veled együtt halad
Keverd az óvatos stratégiát és a kaotikus fegyverharcot egy páratlan, idővezérelt lövöldözős játékban, amely újraértelmezi a klasszikus belső nézetes lövöldözős játékokat.
Kerülj ki a létszám és fegyverek tekintetében is túlerőben lévő, leküzdhetetlennek tűnő nehézségekből egy teljesen váratlan fordulattal: az idő csak akkor halad, ha te is mozogsz. A golyók még a legnagyobb tűzharc kavalkádjában is mozdulatlanul lebegnek a levegőben, amíg megteszed a következő lépést.

Figyelj oda minden lépésedre, amint a rendkívül látványos környezetekben az ellenségeid nyomába eredsz, lopd el fegyvereiket, és hatolj át a lassított golyók záporán.

Menetelj végig az egyre összetettebb stratégiák különféle szintjein, célozz magabiztosan, és egy kis szerencsével győzelemre emelkedhetsz. Ha képességeidet tökéletesen elsajátítottad, próbáld ki magad a végső teszten a „Challenge” (Kihívás) és „Endless” (Végtelen) módban.

Légy részese az akciónak a Superhot virtuális valóságban

Elérhető PlayStation VR-on keresztül
Vidd magad a Superhot lenyűgöző világába, és nézd végig, ahogyan az időben megállított golyók hirtelen életre kelnek, és elsuhannak a füled mellett.
A játék külön kapható, különálló kiadása, a Superhot VR teljes mértékben kompatibilis a PlayStation VR és PlayStation Move vezérlőkkel.