PS4 Project Cars 3 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0480
 PS4 Project Cars 3 Használt Játék
PS4 Project Cars 3 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0480
11 500 Ft

A Slightly Mad Studios nagysikerű Project CARS sorozatának harmadik része egy minden eddiginél tartalmasabb, izgalmasabb, és mindenki számára elérhető autóverseny szimulátor, ami egyszerre élethű és könnyen kezelhető, hogy minden képességű játékos részt vehessen a világ legjobb futamain! A teljesen újraalkotott karrier módban az utcai sportautóktól a legkeményebb versenygépekig számtalan kategóriában feljuthatsz a csúcsra, ahogy egyre több tapasztalatot és győzelmet szerzel. Most először fejlesztheted a saját autóidat külső és belső alkatrészekkel, vadabbá teheted őket egyedi festésekkel, hogy ne csak gyors, de stílusos is legyél a pályán.

A Project Cars 3-ban az előző részekben megtalált számtalan versenyhelyszín mellett új városok, pályák és országutak kaptak helyet, így már összesen 140 pályán száguldhatsz, a világ minden táján. Az élethű irányításról vadonatúj fizika és gumiabroncs-modellezés gondoskodik, valamint a kontrolleres irányítást is az alapoktól újratervezték, hogy még elérhetőbb és könnyebben tanulható legyen, mint korábban.

Új játékmódok, szórakoztató és izgalmas napi kihívások, többféle online multiplayer és közösségi mód, fejlesztett gépi intelligencia, dinamikus napszakok és időjárás és elképesztően látványos grafika gondoskodik róla, hogy a Project Cars 3 minden játékosnak felejthetetlen élmény legyen. Ez a legjobb utazás, amit egy autóversenyző átélhet!