Xbox One Call Of Duty Black Ops 3 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0488
 Xbox One Call Of Duty Black Ops 3 Használt Játék
Xbox One Call Of Duty Black Ops 3 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0488
5 500 Ft

A hidegháborús történetszálat a Treyarch a jövőben folytatja, ami a Black Ops III története természetesen konfliktusokkal teli lesz.

A technológiai fejlesztések, amikkel magát az emberi testet teszik még tökéletesebbé, a békés felhasználás mellett természetesen emegjelennek a katonai fejlesztésekben is, és a hűséggel, ösztönökkel és ítélőképességgel rendelkező katonákból hideg precízióval és hatékonysággal működő fegyverek lesznek, így természetesen a játékosra vár a feladat, hogy megfékezze ezt az új fenyegetést.

A Call of Duty-sorozat történetében először a kampányt is négyfős kooperatív módban játszhatjuk végig, ahogy a szintén kooperatív zombis mód köré is egy tartalmasabb kampányt kerít a Treyarch.

A Black Ops III történetéből következően úfjajta mozgásformák is rendelkezésónkre állnak, mint például a falonfutás, vagy nagyobb ugrások, amik újfajta élményt ígérnek a Call of duty többjátékos módjában is. Testreszabhatjuk majd multis fegyvereinket is, az új Gunsmith nevű eszközzel, ahogy az egyjátékos kampányban alakított karaktereinket is ízlésünkhöz alakíthatjuk.