PS4 LEGO Marvel Super Heroes

Gyártó: Warner Bros. Interactive

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
A LEGO Marvel Super Heroes kiegészíti a LEGO Marvel Super Heroes játéksorozatot, melyben a Marvel ismert univerzuma minifigurákkal, járművekkel és akcióval kel életre a LEGO játssz-és-építs kalandjában. Jelenleg 8 építőjáték-szett kötődik az X-Men, Vasember és Pókember filmekhez és a sorozatba idén tavasszal még több új, a Vasember 3-hoz készült szett is érkezik majd.

A LEGO Marvel Super Heroes egy olyan eredeti történetet dolgoz fel, melyben Nick Fury magához hívja a Vasembert, Hulkot, Thort, Pókembert, Rozsomákot és más Marvel Univerzum hősöket, hogy a Földet megmentsék Loki bosszújától és Galactus, a Világok Felfalójának éhségétől. A LEGO és Marvel rajongók egyaránt élvezni fogják a klasszikus LEGO videojáték kaland ot és humor t, miközben kedvenc Marvel karakterükkel játszanak.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a számtalan klasszikus Marvel karaktert LEGO minifigurák formájában kelthetjük életre, hogy igazi család-barát játékélményt és szórakozást biztosítsunk a LEGO Marvel Super Heroes játékkal, " mondta Tom Stone, a TT Games Publishing Ügyvezető Igazgatója. "A játékosok hősies végső küldetése a világ megmentése, miközben LEGO New York híres látványosságait fedezik fel és a kaland a Földön túl repíti őket a Marvel Univerzum ikonikus helyszíneire. "

"A LEGO és Marvel rajongók éveket vártak erre a játékra és ezt az igényt mi a konzoljátékban valaha szerepelt legnagyobb létszámú Marvel Univerzum karakterrel szolgáljuk ki" nyilatkozta TQ Jefferson, a Marvel Entertainment játékfejlesztési részlegének Alelnöke. "Ha Pókember, Bosszúállók, Fantasztikus négyes, X-Men, Guardians of the Galaxy vagy a számtalan egyéb Marvel karakter rajongója vagy, akkor ez a te játékod. "

A LEGO Marvel Super Heroes videojátékban a játékosok több mint 100 Marvel Univerzum karakter t nyithatnak meg, köztük olyan rajongói kedvencekkel, mint Pókember, Vasember, Rozsomák, Amerika kapitány, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki és Galactus! A játékban tonnányi szuper-laza karakterképesség, harcszerű akciórészek, epikus csatajelenetek, fejtörő feladványok és eredeti történet kapott helyet, melyet a rendkívül jellemző LEGO humor tesz ellenállhatatlanná.
8 500 Ft
Adatok
Cikkszám
KONZL0512
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!