Xbox One Diablo IV ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL0524
 Xbox One Diablo IV ÚJ Játék
Xbox One Diablo IV ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL0524
27 900 Ft

A legendás akció-RPG sorozat a Diablo IV játékkal tér vissza. A látványos fejlődést mutató játékban gigantikus, új világ vár felfedezésre, tele véget nem érő kalandok, halálos démonok és legendás zsákmány ígéretével.

Derítsd fel Sanctuary megrontott vidékét, amely a sötétség új korszakába hullik. Lilith, Mephisto, a Gyűlölet Ura lánya, kiszabadult száműzetéséből, és gyűlöletes befolyása felprédálással fenyegeti a világot. Csupán te és kalandortársaid állnak a Sanctuary földjét letarolni vágyó Lilith útjában.

Fedezd fel Sanctuaryt egyedül vagy barátokkal, miközben előrehaladsz a Diablo IV megigéző hadjáratában, küldetéseket teljesítve, városokat felszabadítva és legendás főgonoszokkal dacolva. A Diablóra jellemző nagyszabású végjáték vár rád; a játékosok találkozhatnak a közös játékvilágban, hogy kereskedjenek, csapatot alakítsanak vagy próbára tegyék erejüket lobbimentes PVP zónákban. Platformközi játék és előrehaladás, illetve helyi kooperatív mód: a kalandot bárhol és bármikor folytathatod.