Forza Motorsport 7 Xbox One Játék

Cikkszám: KONZL0526
Forza Motorsport 7 Xbox One Játék
Forza Motorsport 7 Xbox One Játék
Cikkszám: KONZL0526
8 000 Ft
Gyártó: Microsoft

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
Tapasztald meg a versenyzés veszedelmeit, szépségeit és végső korlátait a valaha készült legátfogóbb autóverseny-játékban!

Veszélyesen gyönyörű

True 4K teljesítmény: Az UHD-ben, 60 képkockás másodpercenkénti sebességgel futó Forza Motorsport 7 prémium 4k játékélményt nyújt.

Elképesztő valószerűség: Rázkódó kamera és nyiszogó alkatrészek: éld át a motorsport lényegét képező kockázatot!

Dinamikus időjárási körülmények: Intenzív eső, növekvő pocsolyák és korlátozott látási viszonyok teszik a vezetést igazi bátorság- és készségpróbává a kormány mögött.

A legnagyobb választék járművekből

Páratlan autólista: Több mint 700 autó, melyek közt több Ferrari, Porsche és Lamborghini akad, mint valaha!

Minden részletükben eleven pályák: 30 versenypálya, több mint 200 futammal: a Forza sorozat eddigi legnagyobb kínálata. Nincs két egyforma futam: valahányszor visszatérsz egy pályára, megváltozott versenykörülményeket találsz.

Vadonatúj kampány: A létező legmenőbb bajnokság: a Forza Driver kupa. Küzdj meg sok ezer Drivatarral, hogy trófeákat szerezz és elnyerhesd a Forza Driver kupát!

A legkomplettebb vezetési élmény: A Forza 7-be a rajongók által kért összes piacon lévő jármű belekerül.

Mindenki versenyezhet:

Az esport netovábbja: Az új bajnoki ligák, a továbbfejlesztett nézői módok, a mixer integráció és olyan prémium partnerek jóvoltából, mint a Porsche, a Forza 7 az esport csúcsa játékosok és nézők számára egyaránt.

Sofőröd az önkifejezés eszköze: Tedd egyedivé megjelenésedet hatalmas vezetői kellékgyűjteményünk segítségével! Több száz lehetőség a versenyzés és a popkultúra meghatározó évtizedeiből!

Bárkit elszórakoztat: A széles körben testre szabható Forza 7 bárkinek megfelel az új játékosoktól az esport profikig. Új segédletek és modok támogatják a használatot valamennyi készségszinten, a veteránok pedig példátlanul sokoldalúan szabhatják testre játékukat.