PS5 MotoGP 23 ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL0614
 PS5 MotoGP 23 ÚJ Játék
PS5 MotoGP 23 ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL0614
22 900 Ft

Nyissa ki a gázkart, haladja el az ellenfeleit, és lépjen át a célvonalon. Éld át azt az álmot, hogy te legyél a következő bajnok az új MotoGP™23-mal, amely minden eddiginél lenyűgözőbb és nagyobb kihívást jelent!
Válasszon a négy elismert MotoGP™, Moto2™, Moto3™ és MotoE™ bajnoki osztály közül, lépjen kedvenc versenyzője cipőjébe, és induljon a pályára, hogy megtapasztalja a 2023-as szezon adrenalinját.

ÚJ KARRIER, ÚJ KIHÍVÁSOK
Induljon el az utadon, hogy felállítsa a rekordot: debütáljon a Moto3™-ban, és eredményeitől függően másszon fel a ranglistán, és lépjen feljebb egy osztályt.
A motorsport világában minden döntés számít! Befolyásolhatja egy szezon trendjét azáltal, hogy az Ön számára legmegfelelőbb módon tervezi meg karrierjét. Fejlessze kerékpárját, hogy egyre jobb teljesítményt érjen el, és távol tartsa a legtapasztaltabb ellenfeleket, nyerje el a pozícióját a hivatalos csapatban az éllovas legyőzésével, vagy váltson csapatot, hogy bebizonyítsa, nem a motor, hanem Ön a különbség!
Használd a közösségi médiát a játék során, hogy kapcsolatokat alakíts ki a csapatok között és más versenyzőkkel, de légy óvatos! A közösségben megkezdett baráti rivalizálás a pályán folytatódik.

BÁRMI MEGTÖRTÉNHET
A legnagyobb keresletű funkció a játékban van: a dinamikus időjárás nemcsak valósághűbbé teszi a versenyeket, hanem kiszámíthatatlanabbá is. Kezelje az eső beköszöntét vagy a váratlan tisztulást a Flag to Flag segítségével: váltson kerékpárt a legmegfelelőbb pillanatban, hogy stratégiai előnyre tegyen szert ellenfeleivel szemben.