PS4 The Heavy Rain Beyond: Two Souls Használt Játék

Cikkszám: KONZL0821
 PS4 The Heavy Rain Beyond: Two Souls Használt Játék
PS4 The Heavy Rain Beyond: Two Souls Használt Játék
Cikkszám: KONZL0821
6 500 Ft

Készítse el saját meséit, tele drámával, feszültséggel és váratlan fordulatokkal a Heavy Rain™ és a BEYOND: Two Souls™ segítségével.

A PlayStation®3-on valaha látott két legmagával ragadóbb kaland, ezek a rendkívül népszerű játékok most minden eddiginél jobban néznek ki és játszanak, ahogy debütálnak a PlayStation®4-en.

A döntéseid és a tetteid mindent jelentenek. Az, hogy ezek a történetek hogyan játszódnak le… és hogyan végződnek…, teljesen rajtad múlik.

Heavy Rain™
Vezesd a vadászatot, hogy leleplezd a titokzatos Origami Killert, miközben négy különböző karaktert játszol ebben a feszültségtől átitatott pszichológiai thrillerben. Gondosan válassza ki a következő lépést – minden döntésnek játékot megváltoztató következményei lehetnek, és még azt is meghatározhatja, hogy ki él és ki hal meg.

TÚL: A Two Souls™
földöntúli erőkkel rendelkezik, miközben Jodie Holmes, egy természetfeletti lényhez kapcsolódó nő rendkívüli életét éli. Éljen át egy érzelmileg feltöltött pszichológiai kalandot, miközben felfedezi, mi van valójában mögötte.