Xbox One Dying Light 2 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0829
 Xbox One Dying Light 2 Használt Játék
Xbox One Dying Light 2 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0829
14 000 Ft

Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban megküzdöttünk egy vírussal – és vesztettünk. Most ismét vesztésre állunk. A Várost, az utolsó nagy emberi települést, konfliktusok tépázzák. A civilizáció visszahullott a sötét középkorba. De mégis van remény.

A Dying Light 2-ben a túlélés és az akció-kaland műfajai találkoznak, miközben megpróbálsz életben maradni egy ellenséges, posztapokaliptikus világban. A Város rivális frakcióin kívül is akadnak ellenségeid – egy vírus az emberiség túlnyomó többségét szörnyeteggé változtatta. 

Játssz a vándor Aiden Caldwell szerepében, akinek hatalmában áll megváltoztatni a város sorsát, de kivételes képességeinek ára van. Megfejthetetlen emlékek kísértenek, ezért elindulsz, hogy megismerd az igazságot, ám háborús övezetben találod magad. 

Csiszold képességeidet, hogy legyőzhesd ellenségeidet és szövetségeseket szerezhess. Fedd fel a hatalom birtokosai mögött húzódó sötét titkokat, döntsd el, ki mellé állsz és mi lesz a sorsod. De bárhová is visznek a tetteid, egy dologra vigyázz – maradj meg embernek.