Xbox One Battlefield 2042 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0853
 Xbox One Battlefield 2042 Használt Játék
Xbox One Battlefield 2042 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0853
7 500 Ft

A Battlefield™ 2042 egy első személyű lövöldözős játék, amely a franchise ikonikus, teljes körű hadviseléséhez való visszatérést jelzi. Egy élvonalbeli arzenál segítségével vegyél részt intenzív, magával ragadó többjátékos csatákban.

Ragadd meg a csapatod, és öleld át félelmeidet a 6. évad: Sötét teremtmények klausztrofóbiás közeli csatáiban. Győzz le minden akadályt új felszereléssel, miközben megkeresed a skóciai Külső-Hebridákon belül rejtőző titkos létesítmény sötétjében megbúvó ellenséget. Amikor belevág a 6. évadba, az új VHX-D3 AR-t, az L9CZ Sidearm-et és a G428 DMR-t fogja használni. Te irányítod a YUV-2 „Pondhawk” járművet, és dobható lőszer- és orvosi tasakot használsz, hogy megmentsd a kötélen lévő csapattársakat. Nyisd meg a Battle Pass tartalom 100 új szintjét, miközben a Battlefield 2042 eddigi legsötétebb és legidegtépősebb évadán keresztül harcolsz.

Vezesd győzelemre csapatodat a nagy, teljes hadviselésben és a közelharcban egyaránt a 2042-es világ térképein és a klasszikus Battlefield címeken. Találd meg a saját játékstílusodat az osztályalapú játékmenetben, és vegyél át számos élményt, beleértve a Conquest és Breakthrough emelt szintű verzióit. Fedezze fel a Battlefield Portált, egy olyan platformot, ahol a játékosok felfedezhetik, létrehozhatják és megoszthatják a Battlefield múltjának és jelenének váratlan csatáit.