Xbox One Forza Horizon 5 Használt Játék

Cikkszám: KONZL0926
 Xbox One Forza Horizon 5 Használt Játék
Xbox One Forza Horizon 5 Használt Játék
Cikkszám: KONZL0926
17 500 Ft

Három év után visszatért, és ötödik részével jelentkezik az autós rajongók kedvence, a Forza Horizon sorozat. A Forza Horizon 5 vadonatúj helyszínen, minden eddiginél több lehetőséggel vár, ezúttal Mexikó festői tájait fedezheted fel a tökéletes Horizon kalandban.

A Forza Horizon 5 játéktere nagyobb és változatosabb, mint korábban bármelyik Forza Horizon játéké. Az új térképen tizenegy, teljesen eltérő környezet vár, melyekre a változó évszakok is más-más mértékben hatnak. Fedezd fel Mexikó kisvárosait, kietlen sivatagát, dús esőerdejét, havas hegycsúcsait, vagy épp működő vulkanikus világát. Ebben a gyönyörű országban kell felépítened és kibővítened a Horizon autós fesztivál rendezvényét.

A kampány vadonatúj játékmódokkal és lehetőségekkel vár. Ilyen például a felfedezése épülő expedíciós mód, ahol rejtett helyeket és kincseket találhatsz. Új szereplőkkel találkozhatsz, akiknek az életére is kihatással lehetsz az új Horizon Sztori módban. Könnyebben csatlakozhatsz más játékosokhoz, és mindig új kihívásokat kereshetsz a Horizon Open játékmóddal, a Horizon Arcade pedig a legvadabb kihívásokat és minijátékokat tartalmazza.

De ezzel még nincs vége: Irány az Eseménylabor (Event Lab), ahol teljes mértékben a saját ízlésednek megfelelő játékmódokat hozhatsz létre. Nemcsak pályát építhetsz, hanem saját szabályokat is! Oszd meg alkotásaidat másokkal, vagy töltsd le a legnépszerűbb helyszíneket és játékmódokat. Száguldj több száz, hihetetlen aprólékossággal kidolgozott autóval, köztük most először a Mercedes-AMG Project ONE-t is vezetheted.