PS4 Minecraft Dungons Használt Játék

Cikkszám: KONZL0945
 PS4 Minecraft Dungons Használt Játék
PS4 Minecraft Dungons Használt Játék
Cikkszám: KONZL0945
10 000 Ft

A Microsoft világsikert aratott építkezős játéka, a Minecraft egy felülnézetes mellékszálat kapott! A Minecraft Dungeons játékban véletlenszerűen generált barlangokon küzdheted át magad, új fegyvereket és felszereléseket szerezhetsz, hogy végült legyőzd a fosztogatók nagyurát, az Arch-Illagert. A játék olyan, mintha a Minecraft és a Diablo keresztezése lenne, játszhatod egyedül, vagy akár négyfős kooperatív módban, helyi és online megoldással is. Az akciódús, kincsekkel és titkokkal megrakott pályák különböző környezetekben játszódnak, amelyeket további két kiegészítővel bővíthetsz, ezek mind megtalálhatóak a Hero Edition-ben!

Fedezz fel új fegyvereket és tárgyakat, amelyek segítenek legyőzni a hullámokban támadó ellenfeleket. Kalandozz mocsárban, kanyonban, és természetesen bányákban, majd vesd bele magad a két kiegészítőbe a megjelenésük napján! Egy gyönyörű kockavilág vár, ahogyan még sosem láthattad.

A Minecraft Dungeons: Hero Edition az alapjáték mellett tartalmaz egy Hősi Köpenyt, két extra skint, és egy csirke háziállatot. Plusz két DLC csomagot, így ezekkel a megjelenésük napján játszhatsz, további költség nélkül.