PS5 ChernobyLite Használt Játék

Cikkszám: KONZL0959
 PS5 ChernobyLite Használt Játék
PS5 ChernobyLite Használt Játék
Cikkszám: KONZL0959
10 900 Ft

A Chernobylite egy sci-fi Survival Horror RPG a Farm 51 fejlesztőitől. A csernobili elzárt zóna hiperrealisztikus, 3D-s szkennelt pusztaságában játszhatod el Igor fizikus és a csernobili erőmű volt alkalmazottjának szerepét. visszatér Pripjatyba, hogy kivizsgálja menyasszonya 30 évvel ezelőtti titokzatos eltűnését.

Versenyezz az ellenséges katonai jelenléttel, más támadókkal és természetfeletti lényekkel, valamint a kemény és könyörtelen környezettel az igazság feltárása érdekében.

Készülj fel a túlélés, az összeesküvés, a horror, a szerelem és a megszállottság izgalmas kalandjára.

Túléled a félelmeidet?

Stealth, Survival & Combat
A túlélés a zónában nem könnyű, és minden nap új kihívásokat hoz, ahogy az elvtársak meghalnak, és a készletek fogynak. Kerülje el a felderítést lopakodó levételekkel, vagy vegyen részt nyílt fegyverrel. Veszély leselkedik minden sarokban.

Bázisépítés és kézműveskedés
Építsen egy bázist a napi műveletek és kirándulások megtervezéséhez. Használja a munkaállomásokat kütyük készítésére, csapdák és fegyverek készítésére, vagy a meglévő felszerelések igényeinek megfelelő módosítására.

Az erőforrás- és csapatkezelési
társak kulcsfontosságúak túlélése és utazása megoldása szempontjából. Minden nap gondos tervezést és erőforrások és feladatok kiosztását követeli meg bajtársaid számára.