PS4 Chimparty Használt Játék

Cikkszám: KONZL0963
 PS4 Chimparty Használt Játék
PS4 Chimparty Használt Játék
Cikkszám: KONZL0963
4 500 Ft

Családbarát szórakozás
Készülj fel a majomkodásra ezekben a szórakoztató, kizárólag PS4 konzolon elérhető PlayLink minijátékokban.

Mókás majmok
Kapd fel az okoseszközöd, és követeld a jussod igazi dzsungel VIP-ként ebben a többrésztvevős PlayLink játékban, amelyben akár négy játékos is összecsaphat az összesen 90 szintet kínáló, 18 őrületes minijátékban.

Nem számít, hogy kezdő vagy-e a játékokkal, vagy a család és a baráti kör King Kongja vagy, itt mindenki talál kedvére valót: dobd át a csimpánzt a karikán, vagy lépj meg riválisaid elől a fergeteges címkés versenyben.

Egyszerűen elsajátítható játékmenet
Az okoseszközödet vezérlőként használva hozzáférhetsz minden intuitív minijátékhoz. A képernyőn megjelenő egyik gomb ügyes és jól időzített használatával mozoghatsz, legyen szó akár ugrásról, lebegésről, futásról, festésről vagy bármi másról.

Élvezd ki az öt különböző témát
Játssz az ősi dzsungelben, kísértet járta kastélyokban, kalózkikötőkben, földönkívüliek között vagy egy varázsló udvarházában, miközben változik a gravitáció, továbbá alakváltó tettek és interaktív elemek is várnak rád.

Most személyre szabható majombajnokokkal
Kölcsönözz bajnoki külsőt csintalan csimpánzodnak, a választható fejfedőkkel, kiegészítőkkel és cipőkkel, amelyekből egyre többhöz férhetsz hozzá a játék során. Mindegy, hogy melyik PS4 konzollal játszol, a Chimparty alkalmazás minden beállításodat és az aktuális állást is eltárolja.

Játékmódok
Győzd le minden ellenfeled a négyféleképpen játszható játékkal, a mód nem számít.

2–4 JÁTÉKOS RÉSZÉRE

Társasjáték üzemmód
A dobókocka segítségével érj be a célba a többiek előtt számos minijátékban.

EGY JÁTÉKOS SZÁMÁRA

Túlélő üzemmód
Fogj meg annyi csillagot, amennyit csak tudsz, és ameddig csak tudsz, amíg bele nem jössz a játékba ezeknél a minijátékoknál.

1–4 JÁTÉKOS RÉSZÉRE

Villámgyors üzemmód
Játssz végig 10, gyorsan változó, véletlenszerűen kiválasztott játékot, és gyűjts minél több csillagot – a végén a legtöbb csillaggal büszkélkedő majom lesz a győztes.

1–4 JÁTÉKOS RÉSZÉRE

Személyre szabható üzemmód
Válassz kedvedre a 90 szint közül, és alakítsd a játékmenetet tetszésed szerint.