Xbox One Riders Republic Használt Játék

Cikkszám: KONZL0975
 Xbox One Riders Republic Használt Játék
Xbox One Riders Republic Használt Játék
Cikkszám: KONZL0975
9 900 Ft

Ugorj fejest a Riders Republic hatalmas multiplayer játszóterébe! Fogd a kerékpárodat, síléceket, snowboardot és a szárnyas ruhát, és fedezz fel egy nyílt világú sportparadicsomot, ahol a szabályokat mind te hozod – és te is hághatod át őket!

A Riders Republic lenyűgöző világában korlátok nélkül hódolhatsz az extrém sportoknak. Egyszerre akár 20 másik játékossal is összemérheted a tudásodat vakmerő hegyi kerékpáros versenyeken, sí- és snowboard futamokon, vagy hajmeresztő szárnyas ruhás száguldás közepette. Csináld meg a legvadabb trükköket, a legnagyobb ugrásokat, és legyél te a leggyorsabb a végtelen mennyiségű pályán, érd el a legmagasabb pontszámot!

Karrier módban egy töltőképernyők nélküli, nyílt világ vár, amelyben események és versenyek egész sorát teljesítheted. Szabd testre a karakteredet tetszés szerint, őrült ruhákkal, maszkokkal és egyéb felszerelésekkel! Legyél te a legszínesebb egyéniség a tömegben, és küzdd fel magad az extrém sportok csúcsára! Járj be három ikonikus amerikai nemzeti parkot: Yosemite, Zion és Bryce Canyon.