Switch Zelda Breath of the Wild Használt Játék

Cikkszám: KONZL1009
Switch Zelda Breath of the Wild Használt Játék
Switch Zelda Breath of the Wild Használt Játék
Cikkszám: KONZL1009
17 500 Ft

Lépj be a kalandok világába

Felejts el mindent, amit a Legend of Zelda játékokról tudtál. Lépj be a felfedezések és kalandok világába a híres sorozat korlátok nélküli új játékába, a Legend of Zelda: Breath of the Wild-ba. Utazz át mezőket, erdőket, mászd meg a legnagyobb hegyeket és fedezd fel mi pusztította el a Hyrule királyságot ebben a lélegzetelállító openworld kalandban.

Mássz fel tornyokra és hegycsúcsokra, hogy kinézz új célokat, majd kezd meg utadat a vad tájakon keresztül. Az úton hatalmas szörnyek támadhatnak rád, vadászhatsz állatokra, élelmet gyűjthetsz vagy gyógyitalokat készíthetsz.

Légy felkészült és jól felszerelt

Egy hatalmas világ vár rád, melynek felfedezéséhez különféle öltözékek és fegyverek kellenek majd. Néhol vastag ruha kell, hogy túléld a hideget vagy épp egy laza öltözék, hogy kibírd a sivatagi hőséget. Néhány öltözék különleges hatásokkal bír, például gyorsabb leszel tőle vagy nehezebben vesznek észre az ellenfelek.

Az ellenfelek legyőzéséhez stratégia kell

A világ tele van mindenféle méretű és erejű ellenfelekkel. Mindegyiknek megvan a maga fegyvere és támadási módjai, ismerd ki őket gyorsan, hogy a megfelelő stratégiával le tudd őket győzni.