PS5 Assettocorsa Competizione Használt Játék

Cikkszám: KONZL1066
 PS5 Assettocorsa Competizione Használt Játék
PS5 Assettocorsa Competizione Használt Játék
Cikkszám: KONZL1066
8 500 Ft

A KUNOS Simulazioni csúcsminőségű vezetési szimulációk újraalkotásában szerzett hosszú távú tapasztalataiból született Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a GT3 bajnokság igazi hangulatát, hivatalos pilóták, csapatok, autók és pályák ellen versenyezve, amelyeket a játékban a legmagasabb szintű vezetési szinttel reprodukálnak. a konzolon valaha elért pontosság.

A kifinomult matematikai modellek segítségével a motor gondosan szimulálja a gumiabroncs tapadását, az aerodinamikai hatást, a motor paramétereit, a felfüggesztéseket és az elektronikai rendszereket, amelyek meghatározzák a jármű egyensúlyát, valamint a mechanikai sérülések hatását az autó vezethetőségére.

A Sprint, az Endurance és a Spa 24 órás versenyek hihetetlen realizmussal kelnek életre, mind egyjátékos, mind többjátékos módban.

A fotorealisztikus időjárási körülményeket és grafikákat, éjszakai versenyeket, mozgásrögzítő animációkat kínáló új szabvány a vezetési valósághűség és az elmerülés szempontjából.

Megérkezett a szimulációs versenyzés következő generációja. A PlayStation 5-höz készült Assetto Corsa Competizione javított képkockasebességgel és továbbfejlesztett látványvilággal büszkélkedhet, így a versenyzők az eddigi leglenyűgözőbb versenyzési élményt nyújtják.