Xbox One Moto GP 21 ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1083
Xbox One Moto GP 21 ÚJ Játék
Xbox One Moto GP 21 ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1083
15 500 Ft

A MotoGP 21 játékban átélheted a MotoGP sorozat legjavát, a teljes 2021-es szezont a MotoGP, Moto2 és Moto3 kategóriákkal. Ez a legélethűbb motoros élmény több, mint 120 valódi versenyzővel, 20 pályával és továbbfejlesztett funkciókkal. Most először az új szabályok hatásait is érezheted, mint amilyen például a hosszú büntetőkör. Sőt, a MotoGP történelmébe is betekintést nyerhetsz több, mint 40 legendás versenyző és ikonikus versenymotor jóvoltából.

Vedd kezedbe a karriered irányítását: csatlakozz egy hivatalos csapathoz, vagy hozd létre a saját alakulatodat! Válassz kollégákat: állítsd össze a profik csapatát, akik segítenek a szezon közben, fejlesztik a motort, és segítenek fontos döntéseket hozni a karrieredet illetően. Amikor pedig eléred a királykategóriát, akár saját junior csapatot is indíthatsz, amit aprólékosan menedzselhetsz.

Verseny közben minden döntés számít. Figyelj oda az üzemanyagszintre, a fékek hőmérsékletére és a gumik kopására. A versenykörülmények és a vezetési stílusod jelentősen befolyásolja a motor teljesítményét. Jobb is, ha vigyázol: a MotoGP 21 egyik új funkciója, hogy ha elesel, nem kerülsz vissza automatikusan a pályára. Neked kell odaszaladnod a motorhoz, és visszaülni rá, amilyen gyorsan csak lehet. Minden másodperc számít!