PS5 The Quarry Használt Játék

Cikkszám: KONZL1143
 PS5 The Quarry Használt Játék
PS5 The Quarry Használt Játék
Cikkszám: KONZL1143
10 900 Ft

Ahogy a nap lenyugszik a nyári tábor utolsó napján, a Hackett's Quarry tanácsadói ünnepséget rendeznek. A dolgok gyorsan rosszabbra fordulnak.

A vértől ázott helyiek és valami sokkal baljóslatúbb tinédzserek bulitervei egy kiszámíthatatlan horror éjszakává bontakoznak ki.

Játssz a kilenc tanácsadó mindegyikeként egy izgalmas filmes mesében, ahol minden döntés alakítja a történetedet.

A TE TÖRTÉNETED, AZ Ő SORSUK
Megmented a barátaidat, vagy az életedért futsz? Minden választás, legyen az kicsi vagy nagy, alakítja a történetét, és meghatározza, hogy ki éli tovább, hogy elmondja a mesét.

LENYŰGÖZŐ MOZI ÉLMÉNY A legmodernebb arcrögzítési és filmes megvilágítási technikák a hollywoodi tehetségek ikonikus szereplőinek hihetetlen teljesítményével kombinálva életre keltik Hackett kőbányája borzalmait.

ÉLVEZD A FÉLEMET A BARÁTOKKAL Játssz akár 7 barátoddal az interneten*, ahol a meghívott játékosok együtt néznek és szavaznak a kulcsfontosságú döntésekről, létrehozva az egész csoport által alakított történetet! Vagy játssz együtt egy parti horror kanapén, ahol minden játékos egy tanácsadót irányít.

SZABADÍTSA AZ ÉLMÉNYÉT Az állítható nehézségi fokozat lehetővé teszi, hogy bármilyen képzettségi szintű játékos élvezze a horrort, míg a Movie Mode segítségével élvezheti a The Quarry című filmet, mint egy zseniális moziszerű thrillert.