PS5 Call of Duty: Modern Warfare 2 2022 Használt Játék

Cikkszám: KONZL1150
 PS5 Call of Duty: Modern Warfare 2 2022 Használt Játék
PS5 Call of Duty: Modern Warfare 2 2022 Használt Játék
Cikkszám: KONZL1150
15 900 Ft

A Call of Duty: Modern Warfare II a 2019-es sikerfilm, a Modern Warfare folytatása . Az ikonikus, csapatvezető John Price kapitány, a rettenthetetlen John "Soap" MacTavish, a tapasztalt Kyle "Gaz" Garrick őrmester és maga a magányos farkas, a rajongók kedvence, Simon "Ghost" Riley szemtanúi, mi teszi a 141-es munkacsoportot. (TF141) a mai legendás csapat. 

Használjon új fegyvereket, járműveket és élvonalbeli felszereléseket, hogy leküzdje az ellenséget. Készülj fel, és harcolj a tengeren, hogy a víz alatt ostromold meg az ellenségeidet, törj át egy erősen megerősített ellenséges bázist, szállj be a csatornák mentén, és szabadítsd fel az égetően szükséges szövetségeseket a hegyekben elrejtett fekete helyen. 

Az Infinity Ward szívdobogtató, következő generációs, korszerű játékmenetet mutat be. Harcolj barátaiddal egy igazán magával ragadó élményben, lenyűgözően valósághű hanggal, világítással és grafikával, amelyek a történelem legfejlettebb Call of Duty-ját eredményezik. 

A Modern Warfare® II játékmeneti és grafikai újítások sorozatát tartalmazza, amelyek új magasságokba emelik a franchise-t.