Xbox One Mass Effect Legendary Edition Használt Játék

Cikkszám: KONZL1153
Xbox One Mass Effect Legendary Edition Használt Játék
Xbox One Mass Effect Legendary Edition Használt Játék
Cikkszám: KONZL1153
7 500 Ft

Három epikus sci-fi kaland egyetlen legendás csomagban – ez a Mass Effect Legendary Edition! Éld át újra a BioWare kultikus trilógiáját felújított formában, még szebb grafikával és csiszoltabb, modernizált játékmenettel! A három epizód mellett a csomag az összes, valaha megjelent egyjátékos DLC-t is tartalmazza!

Csak egyetlen ember áll az emberiség, és a rá leselkedő eddigi legnagyobb fenyegetés között. Shephard Parancsnok visszatér a kimagaslóan magasra értékelt Mass Effect trilógia főhőseként a Mass Effect Legendary Edition-ben. Három óriási szerepjáték, és több, mint 40 DLC, beleértve a promóciós fegyvereket, páncélokat, új helyszíneket és egyéb tartalmakat. Mindez felújított grafikával, 4K felbontással és választható 60 fps képfrissítéssel. Fedezd fel ezt a lenyűgözően gazdag sci-fi univerzumot, ahol minden döntésednek komoly súlya van a történet kimenetelét illetően!

Három játék – egy csomag: Játszd végig mindhárom Mass Effect játékot egyetlen, egységes csomagban, az elejétől a végéig egy vadonatúj karakterrel, akit még az eddigieknél is részletesebben testre szabhatsz!

Az új generációra tervezve: Élvezd a trilógiát 4K felbontásban, megújult textúrákkal, effektekkel, részletesebb karaktermodellekkel, magasabb képfrissítéssel és HDR támogatással.