PS4 God of War 3 Remastered ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1189
 PS4 God of War 3 Remastered ÚJ Játék
PS4 God of War 3 Remastered ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1189
5 500 Ft

Harcolj újra Kratos oldalán az ősi görög istenekkel és állj bosszút korábbi sérelmeidért, miközben Pandora szelencéjét kutatod! Intenzív és látványos akciók várnak rád óriási teremtményekkel, amelyek mellett gyakran ügyességedre és leleményességedre is szükséged lesz a továbbjutáshoz! Éld át alaposan megszépült formában, igazi újgenerációs grafikával a God of War III történetét – kizárólag PS4-en!

A God of War III Remastered a tartalmat tekintve ugyanazt garantálja, mint a 2010-ben még PlayStation 3-ra megjelent változat, azonban grafikailag maximálisan megfelel a mai elvárásoknak! A felújított és megszépült textúrák mellett masszív 1080p-s felbontás vár a rajongókra sziklaszilárd 60 fps mellett.

A játékban Kratos oldalán ismét az ősi görög istenekkel és azok félelmetes teremtményeivel harcolhatunk meg egy intenzív hack and slash játékmenet társaságában, amelynek köszönhetően kombók tucatjaival, látványosabbnál-látványosabb formában likvidálhatjuk ellenfeleinket, miközben ötletes fejtörők színesítik utunkat.