PS5 Scars Above Használt Játék

Cikkszám: KONZL1292
 PS5 Scars Above Használt Játék
PS5 Scars Above Használt Játék
Cikkszám: KONZL1292
11 900 Ft

A Scars Above egy kihívásokkal teli sci-fi, harmadik személyű akció-kaland lövöldözős játék, amely a nehézségek leküzdésének jutalmazó érzését egy lenyűgöző és bonyolult történettel ötvözi, egy rejtélyes, felfedezésre váró idegen világban.

Vannak dolgok, amelyeket nem akartak felfedezni…

Egy kolosszális és rejtélyes idegen szerkezet jelenik meg a Föld pályáján, és elkábítja az egész világot; az emberiség „Metaédernek” nevezi. A Sentient Contact Assessment and Response Team (SCAR) – amely tudósokból és mérnökökből áll – kiküldik a vizsgálatot.

A dolgok nem a tervek szerint alakulnak, és a Metaéder egy titokzatos Naprendszeren kívüli bolygóra viszi a csapatot az űrben. Dr. Kate Ward szerepét - a SCAR tagját - játssza, aki kábultan, egyedül ébred egy furcsa, ellenséges környezetben. Elhatároztad, hogy túléled, és elindulsz, hogy megkeresd a legénységet, és megfejted a történtek mögött rejlő titkot.

TÚLÉLJ MINDEN VÉG ELLEN:
Kate űrhajós és tudós – nem katona –, de találékony és eltökélt, hogy bármit megtesz a túlélésért. Használjon távolsági fegyverek, eszközök, fogyóeszközök és közelharci támadások kombinációját, futás, kitérő, gyenge pontok kiaknázása és hatékony taktikák felfedezése
során kell kezelnie az állóképességet.
Készítsen különféle tárgyakat és eszközöket, hogy segítsen leküzdeni a számtalan fenyegetést ezen az exobolygón.

FEDEZZ FEL EGY REJTÉKES EXOPLANETOT:
Merülj el egy gondosan kidolgozott kalandban, amelyet a sci-fi klasszikusai ihlettek.
Fedezzen fel egy idegen világot, amely tele van számtalan fenyegetéssel, gyönyörű tájakkal és romokkal, amelyek egy ősi - de fejlett - civilizációra utalnak, amely valahogy eltűnt.
Utazz különböző életközösségeken, például mocsarakon, fagyos pusztákon, földalatti barlangokon és idegen létesítményeken keresztül – mindegyik saját kihívásokkal, ellenségekkel, titkokkal és környezeti veszélyekkel.