PS5 Greak Memories of Azur Használt Játék

Cikkszám: KONZL1294
 PS5 Greak Memories of Azur Használt Játék
PS5 Greak Memories of Azur Használt Játék
Cikkszám: KONZL1294
10 900 Ft

A Greak: Memories of Azur egy oldalsó görgetős egyjátékos játék, kézzel rajzolt animációkkal. Három testvér szerepét tölti be: Greak, Adara és Raydel, hogy végigkalauzolja őket Azur földjén. Változtassa meg az irányítást közöttük, és használja egyedi képességeiket, hogy elmeneküljön az Urlag invázió elől.

Greak a főszereplő neve, és a három legkisebb testvére. A Courine-ok nevű varázslatos fajhoz tartozik, amelyet jelenleg az Urlagok nevű frakció ellenséges inváziója támad. 

Ez a csata már régóta tart, és a Courine-ok kezdenek menekülni saját földjükről. Greak célja, hogy újra egyesüljön testvérével (Raydel) és húgával (Adara), majd megszökjön Azur földjéről úgy, hogy darabonként léghajót épít.

A játék során minden testvért más-más forgatókönyvben találsz, és ha megteszed, ők is csatlakoznak a kalandhoz, és segítenek a játékban való előrehaladásban.


Kézzel rajzolt művészet és animáció: Élvezze a családról, otthonról és az egyesülésről szóló, magával ragadó történetsort a nehéz időkben, miközben színes és kifejező forgatókönyveket fedez fel.

Speciálisan kidolgozott rejtvények: Oldj meg speciálisan kialakított rejtvényeket, hogy megtaláld és összegyűjtsd a léghajó hiányzó darabjait egy összekapcsolt világon keresztül.

Egyedi játékmenet: Váltogasd a három karaktert, és használd különböző képességeiket Azur varázslatos földjei felfedezéséhez.