PS5 Away The Survival Series Használt Játék

Cikkszám: KONZL1295
 PS5 Away The Survival Series Használt Játék
PS5 Away The Survival Series Használt Játék
Cikkszám: KONZL1295
9 000 Ft

Játssz apró cukorvitorlázóként a saját természetdokumentumfilmedben. Csúszkálj a fák között, harcolj a veszélyes ragadozókkal, és fedezz fel gyönyörű környezetet, miközben magasröptű utazásra indulsz, hogy megmentsd családodat.

UTAZÁS A VADBA
Kövesse egy fiatal cukorvitorlázó történetét, aki megmenti családját. Kalandjai hatalmas környezeteken keresztül vezetnek el, miközben felfedez egy élettel teli, vibráló világot. De óvakodj az előttünk álló veszélyektől…

SZILLEG A SAJÁT TERMÉSZETEDBEN DOKUMENTUMFILM
SZILLEG Csúsztasson a fák között, harcoljon veszélyes ragadozókkal, és fedezze fel a gyönyörű környezetet egy cukorsikló szemével – miközben egy narrátor leírja minden mozdulatát.

JÁTSSZ MÁS ÁLLATOKKÉNT FELFEDEZÉS MÓDBAN
Barangolj szabadon a világban, miközben rovarként és állatként, például bogarakként, rákként, békaként, gyíkként és még sok másként játszol! Fedezze fel a sziget egyedi életközösségeit, és fedezze fel egy rég letűnt világ emlékeit.

HARCOLJ VAGY REPÜLJ
Vadásssz kis zsákmányt, harcolj nagyobb ellenfelekkel, és használd a lopakodást és a mozgékonyságot, hogy észrevétlenül osonj el a csúcsragadozók mellett.

FEDEZD FEL REJTETT REJTSÉGEKET
Menj át a világon, és fejezd be a fő történetet, vagy fedezd fel a kitaposott ösvényt, és indulj el mellékküldetésekbe, hogy felfedd AWAY rejtett titkait.