PS5 Dead Island 2 ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1450
PS5 Dead Island 2 ÚJ Játék
PS5 Dead Island 2 ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1450
24 500 Ft

A sokak által kedvelt zombisaga visszatért a horror, a sötét humor és a felülmúlhatatlan zombigyilkosság egyedi formulájával, amely egy epikus pép kalandot ölel fel.

A Dead Island 2 egy izgalmas First Person Action RPG, stílusos, lendületes és elárasztja a zombifertőzés. Fedezze fel az ikonikus, vérrel átitatott Los Angelest. Találkozz az életnél nagyobb karakterekkel. Ölj meg számtalan ellenséget kitűnően véres részletességgel. És fejlődj a végső Zombie Slayerré!

Üdvözöljük a HELL-A-ban. Halálos vírus terjed Los Angelesben, és lakóit zombikká változtatja. Megharapott, fertőzött, de több, mint pusztán immunis, fedezze fel a járvány mögött rejlő igazságot, és fedezze fel, ki vagy mi vagy. Túlélni, fejlődni és megmenteni a világot!

JELLEMZŐK

Fedezze fel a HELL-A-t – A Dead Island 2 az Angyalok városának legikonikusabb helyein kalauzolja el a játékosokat, amelyek mára a horrortól elmosódottak, egy izgalmas utazás során Beverly Hills zöldellő külvárosától a Venice Beach furcsa sétányáig.

Brutal Melee Sandbox – A Combat a lehető legintenzívebb, legzsigeribb és legvéresebb első személyű élményt nyújtja, rengeteg fegyverrel és taktikai (és brutális) lehetőséggel, amellyel átrághatja magát a zombihordán. Mindegy, hogy szeletelsz, törsz, égetsz vagy tépsz, szeretnénk, ha igazán éreznéd.

Legyen az Ultimate Zombie Slayer – Hat karakter közül választhat, mindegyik saját egyedi személyiséggel és párbeszédekkel rendelkezik. Teljes mértékben személyre szabhatja minden Slayer képességeit, vadonatúj képességrendszerünkkel, amely lehetővé teszi, hogy azonnal újra meghatározza a specifikációt, és kipróbálja a legőrültebb összeállításokat.