PS4 NHL 18 Használt Játék

Cikkszám: KONZL1471
 PS4 NHL 18 Használt Játék
PS4 NHL 18 Használt Játék
Cikkszám: KONZL1471
3 500 Ft

Az NHL 18 PS4 és Xbox One változataiban akkor is részletesebb szimulációt találsz a sport menedzseri oldalán, ha egy, már meglévő csapat felett veszed át az irányítást, hiszen több kezdő kaliberű játékost találhatsz a draft első köreiben, de későbbi választásaid között is akadhat egy-két csiszolatlan gyémánt. A veterán játékosokkal pedig a szezon közben is megállapodhatsz egy szerződéshosszabbításról, így még jobban taktikázhatsz csapatod pénzügyeivel.

Persze a pályán is rengeteget fejlődött az NHL, így például jobban helyezkedő és az indításokkal, vagy a palánkról adott passzokkal is kreatívabban bánó csapattársakat ad a megújult mesterséges intelligencia. Támadásban számos új cselt, például láb között adott passzokat és lövéseket, illetve emeléseket vethetsz be, ezek ellen pedig új trükköket kaptak a védők is. A Defensive Skill Stick használatával például a megfelelő pillanatban szúrhatsz be ütőddel a támadó útjába, kitarthatod azt, hogy fedezz egy szöget, vagy akár seperhetsz is vele, így megnehezítve a csatárok dolgát.

Új képességeidet pedig még jobban kihasználhatod az NHL 18 új, három a három elleni meccseiben, ahol több helyed lesz cselezni és így még jobban támaszkodhatsz egyéni képességeidre. A jégkorong felgyorsult, ne maradj le Te sem!