PS5 Lawn Mowing Simulator ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1499
 PS5 Lawn Mowing Simulator ÚJ Játék
PS5 Lawn Mowing Simulator ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1499
12 900 Ft

Tapasztalja meg a nagy-britanniai vidék nyírásának szépségét és részletgazdagságát a Lawn Mowing Simulatorban, az egyetlen szimulátorban, amely lehetővé teszi, hogy tekintélyes gyártóktól származó, valós licenccel rendelkező fűnyírók hiteles és kiterjedt listáját vezesse. Toro, SCAG és STIGA, miközben Ön irányítja vállalkozását.

FIZIKAI EREDMÉNYES FŰNYÍRÁSI TAPASZTALAT

Végezzen talajellenőrzést, állítsa be a kés magasságát és mérje meg a motorterhelést, miközben számos szerződést teljesít a Karrier módban, a Szabad módban vagy a Kihívás módban. Tegye tovább a fűnyírást a csíkos hengerek, mulcsozókészletek, fűgyűjtők, újrahasznosítók, vágóasztalok és egyebek számos tartozékával.

GYÖNYÖRŰ VIDÉK BRIT VIDÉK

A Lawn Mowing Simulator egy gyönyörű brit vidéki városban található. A nyüzsgő lakóutcák, a hatalmas kastélyterületek, a hangulatos nyaralók zöldjei és a nagy lovas mezők csak néhány a fűnyírókékre váró helyszínek közül.

VALÓDI VILÁG LICENCELŐ NYÁZÓ GYÁRTÓK

A Toro, SCAG és STIGA élvonalbeli fűnyíró szimulátor valódi gépeikkel, amelyeket vizuálisan és fizikailag is gondosan újraalkottak. 12 fűnyíró áll rendelkezésre az alapjátékban, mindegyik saját kihívásokkal, kiegészítőkkel és fejlesztésekkel rendelkezik.