PS5 Firefighting Simulator The Squad ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1500
 PS5 Firefighting Simulator The Squad ÚJ Játék
PS5 Firefighting Simulator The Squad ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1500
17 500 Ft

Tűzriadó érkezik! A Firefighting Simulator-The Squad segítségével egy nagy amerikai város tűzoltócsapatának tagja lehetsz, és megtapasztalhatod, milyen érzés tüzeket oltani.

Indítsa el a tűzoltóautó szirénáját, fogja meg a tömlőt, és harcoljon valósághű tüzekkel, hogy életeket mentsen. Fedezzen fel több mint 40 különböző telepítési helyet a városban, az észak-amerikai nyugati part ihlette. Szerelje fel magát autentikus tűzoltó felszerelésekkel, például sisakokkal, tűzoltócsizmákkal és jól ismert észak-amerikai tűzoltó-felszerelés-gyártók légzőkészülék-modelljeivel.

Akár az ipari területen, a külvárosban vagy a belvárosban: városának szüksége van Önre!

Jellemzők:
Többszereplős kooperatív mód, ahol akár három barátoddal is játszhatsz, és elvállalhatod a neked leginkább megfelelő szerepet. Rendeljen feladatokat a csapatához, vagy ugorjon bele az akcióba. Az osztagoddal együtt városod tűzoltó hősei lehetsz, és megmentheted szomszédaid életét.

Egyjátékos mód, ahol egy tapasztalt tűzoltó csapat vezetője lehetsz. Vezesd az osztagot a küldetéseid sikerére, és olts el minél több tüzet.

Speciális tűzszimuláció, beleértve a vizet, a füstöt, a hőt, a huzatot, a villanást, a zsírtüzeket és számos egyéb tüzek okát, például elektronikát, vegyszereket és robbanásokat.