PS5 Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1502
 PS5 Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition ÚJ Játék
PS5 Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1502
15 900 Ft

Fémre nyomva száguldjon több mint 3000 kilométernyi pályán, amely rád vár!
A hegyoldalban, egy natúrparkon keresztül, a sivatag közepén vagy a part mentén védje meg pozícióját több mint 250 versenyen, bajnokságokkal, kiállítási versenyekkel és nagydíjjal.
 
Találja meg a Gear Club Unlimited 2 összes tartalmát, és fedezzen fel új vezetési élményeket: egyszerű utakon és pályákon, gyorsasági és állóképességi kihívásokhoz… de mindig tekintélyes járművekkel!
Rajtad múlik, hogy uralod-e a versenyeket, és az ellenfeleid fölött uralkodsz!

Lépjen be a Porsche sorozatba, és vezessen legendás Porsche autókkal, például a 911 930 Turbóval, vezessen olyan ikonikus tartós autókat, mint a Ford GT40 MK I Gulf a hivatalos 24 órás Le Mans-i versenypályán az Endurance Championshipben… vagy egyszerűen csak vezessen örömére többféle felületen!
Sok tehetségre és kitartásra lesz szükséged, és nagy nyomásra a gázkaron, hogy a legjobb legyél!

Vezessen legendás járműveket egy hatalmas játékterületen, gazdag és változatos környezetekkel, felújított grafikával az intenzív élményért!

Karrier módban megmentheti a családi versenycsapatot a csődtől, ha kihívja a különböző nemzetiségű karizmatikus versenyzőket.

Fedezze fel a Porsche Series módot, és vezessen a híres gyártó legrangosabb járműveivel, hogy megkapja a lehetőséget az ikonikus 911 930 Turbo vezetésére.

Próbálja ki a motorsportra összpontosító Endurance Championship módot a 24 órás Le Mans-i versenynek szentelt kampányban: készüljön fel a versenyre, kezelje üzemanyagszintjét, a gumiabroncsok erózióját és a boxkiállásokat.

Hozd létre és kezeld a klubodat, és toborozd a legjobb játékosokat, akik keresztezik az utad. Megküzdhetsz a rivális klubokkal a világ minden tájáról, miközben a legénységet a ranglista élére vezeted.