PS4 MotoGp15 ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1507
 PS4 MotoGp15 ÚJ Játék
PS4 MotoGp15 ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1507
6 900 Ft

A MotoGP 15 számtalan kiváló tartalommal felvértezve érkezik. A játékos vásárolhat saját csapatot és akármelyik játékmódban használhatja is, motorok, a legújabb divatnak megfelelő öltözetek, továbbá név és logók is. Az öltözetek színei változtatható, sőt szponzorok logói is felkerülhetnek. GP Kredit : teljesen új fizetőeszköz kerül bevezetésre, mely minden játékmódban felhasználható, a játékosok a versenyek során juthatnak hozzá. Minden verseny befejezése bónusszal jár, mely szabadon elkölthető sisakra, ruhákra és a motorok díszítésére - mindezt a MyGP keretein belül tehetjük.

Az offline mód megújul, bekerül a karrier. A Tutorial rengeteg segítséget adhat a tudásunk továbbfejlesztésére . Valós, 2014-es események az utolsó MotoGP szezonból Online módban 12 játékos mérhető össze erejét. Rengeteg tartalom, hivatalos motormárkák és valós versenyek - mi kell ennél több?

A MotoGP 15 több mint 20 különféle motor t kínál a játékosok számára a MotoGP -, a Moto2 - és a Moto3 kategóriában , ezen felül pedig a jól ismert versenyzőket és csapatokat, azonban nem csak kedvenceink oldalán állhatunk majd rajtrácsra, hanem akár egy t eljesen kezdő motorost is szárnyaink alá vehetünk a siker érdekében.