PS5 Final Fantasy XVI ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1528
 PS5 Final Fantasy XVI ÚJ Játék
PS5 Final Fantasy XVI ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1528
26 900 Ft

A legendás Final Fantasy sorozat 16. önálló bejegyzése sötétebb fordulatot jelent az RPG-franchise számára, a bosszúról, a hatalmi harcokról és az elkerülhetetlen tragédiákról szóló összetett történettel.

A Final Fantasy XVI Eikonként képzeli el újra a sorozat ikonikus idézését. Ezek a halálos lények a Dominánsokban, férfiakban és nőkben találhatók, akik születésükkor öröklik hatalmas erejüket – akár tetszik nekik, akár nem.

Az eikonok a legerősebb lények Valistheában, egy olyan országban, ahol hat hatalmas birodalom alakult ki az anyakristályok erejének köszönhetően. Az éter, amelyet ezek a kristályhatalmak magasba tornyosuló hegyei biztosítanak, megerősíti azokat a varázslatokat, amelyek lehetővé tették ezeknek a nemzeteknek a virágzást sok éven át – de most egy titokzatos vész fenyeget, hogy megzavarja nyugtalan szövetségüket.

Játssz Clive Rosfieldként, Rosaria első pajzsaként és öccse, Joshua, az Eikon Phoenix dominánsának gyámjaként ebben az epikus akció-RPG-ben, amelyet a Final Fantasy veteránjai alkotnak.