PS4 FC 24 ÚJ Játék

Cikkszám: KONZL1582
 PS4 FC 24 ÚJ Játék
PS4 FC 24 ÚJ Játék
Cikkszám: KONZL1582
25 900 Ft

Örömmel üdvözöl az EA SPORTS FC™ 24! Ez itt a világ kedvenc játéka: a legélethűbb futballélmény a HyperMotionV technológiával, az Opta által optimalizált PlayStyles játékstílusokkal és a továbbfejlesztett Frostbite™ játékmotorral, amellyel újragondoljuk, hogyan mozog és játszik több mint 19 000 autentikus játékos minden meccsen.

Az EA SPORTS FC™ 24 a világ kedvenc játékának új korszakát jelenti: több mint 19 000 teljesen licencelt játékossal, több mint 700 csapattal és 30 ligával játszhatsz a valaha létrehozott leghitelesebb futballélményben.

Kerülj közelebb a játékhoz három előremutató technológiával, amelyek páratlan valósághűséget biztosítanak minden meccsen: ezek a HyperMotionV, az Opta által optimalizált PlayStyles és a forradalmasított Frostbite™ játékmotor. A HyperMotionV úgy örökíti meg a játékot, ahogyan igazából játsszák: több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatai segítségével biztosítja, hogy a játékban a mozgás pontosan tükrözze azt, ami a valóságban a pályán történik. A PlayStyles újraalkotja a játékban a játékosokat, jellegzetes képességekké alakítva az Optától és más forrásokból származó adatokat, így fokozva valamennyi játékos valósághűségét és egyediségét. A továbbfejlesztett Frostbite™ játékmotor élethű részletességgel ruházza fel a világ kedvenc játékát, így minden meccsen eddig nem látott szinten merülhetsz el a játékélményben.

Nevelj ki klublegendákat, és fejleszd játékosaidat a vadonatúj Ultimate Team™ Evolutions segítségével, üdvözölve a női futballistákat a pályán a férfiak mellett, miközben megalkotod álmaid tizenegyét! Alakítsd kedvedre saját menedzseri és játékoskarrieredet, és csatlakozz barátaidhoz a pályán a platformok közötti közös játék* segítségével a Clubs és a VOLTA FOOTBALL™ módban!