Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Cikkszám: MVP007051
Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Cikkszám: MVP007051
4 000 Ft
Gyártó: Konami

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
A Kojima Poductions bemutatja a Metal Gear sorozat legújabb darabját, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes‑t.
Ez a rész a később bemutatásra kerülő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain előzményeként szolgál, így lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok mihamarabb bepillantást nyerhessenek abba a páratlan vizuális és gazdag játékélménybe, amit csak Hideo Kojima képes megteremteni.
A Kojima Productions ezzel a játékával is emeli a tétet, hiszen az új FOX játékmotornak köszönhetően eddig soha nem látott grafikai látványvilág jellemzi a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes-t.
Az első a Metal Gear sorozatból, amelyben a játékos élvezheti a nyílt világ teljes szabadságát. Képzeld el a klasszikus Metal Gear játékmenetet, de kötöttségek és határok nélkül!
Teljesen rajtad múlik, hogy lopakodva hajtasz végre egy küldetést, vagy utadat mindenhol gépfegyvertűz jelzi. A Ground Zeroes-ban a fő történetszálon kívül sok mellékszállal is találkozhatsz, legyen az légi rajtaütés, taktikai harc, vagy titkos küldetés, nagy meglepetések várnak rád! A legteljesebb játékélmény érdekében csak a legszükségesebb információkat fogod látni a képernyődön. A Ground Zeroes gondoskodik arról, hogy felfedezhesd milyen erő lakozik a gépedben!

Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft