Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hitman 2 (2018)

Cikkszám: MVP007069
Hitman 2 (2018)

Hitman 2 (2018)

Cikkszám: MVP007069
6 500 Ft
Gyártó: Warner Bros. Interactive

Állapot: Használt

ISMERTETŐ:
A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.

Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre – a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

Az egész világ a fegyvered

Kizárólag a HITMAN keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet – lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként

Az eddigi legjobb HITMAN élmény

A HITMAN tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt – a játék összes korábbi frissítése mellett a HITMAN# 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.

A bérgyilkosok világa

A HITMAN# nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.

Több mód a játékra

Játssz barátaiddal kooperatívan a Sniper Assassin keretében, vagy versengj a legmagasabb pontszámért a 16 fős szimultán Assassination Race módban!

Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMAN keretében!


Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft