Sony PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli kontroller (rózsaszín)

Cikkszám: ps5joy_novapink
Sony PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli kontroller (rózsaszín)
Sony PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli kontroller (rózsaszín)
Cikkszám: ps5joy_novapink
29 500 Ft

Szabadulj meg a kábelek okozta megkötésektől a Sony PlayStation 5 DualSense pink színű vezeték nélküli kontroller segítségével. A PlayStation 5 kontrollere jelentős változáson esett át, mindezt a legjobb vezérlés érdekében. A forma még kézreálóbb, mint eddig bármikor. Áthelyezték a touchpadot, mely kapott egy oldalsó világítást. A gombok már monokróm színben pompáznak. Az USB-C port felül kapott helyet.

A DualSense másik nagy újdonsága a haptikus visszacsatolás, mellyel szó szerint érezheted, ahogy a sárban dagonyázol a járműveddel. Eközben az adaptív ravaszokkal érezheted ahogy felhúzol egy íjat. Minél jobban megfeszíted a húrt ujjaid annál nagyobb ellenállásba fognak ütközni. A kontrolleren átveszi a Share gomb helyét a Create gomb, mellyel továbbra is különféle tartalmakat tudsz megosztani. Mindezeken felül még beépített zajszűrős mikrofont is tartalmaz, de a jack csatlakozó helye nem tűnt el, így most is csatlakoztathatod hozzá kedvenc headsetedet.

A Sony PlayStation 5 DualSense pink színű vezeték nélküli kontrollerben minden megtalálható, amivel a videojátékozást olyan szinten játszhatod, amire eddig a konzol életében nem volt példa!

Egyedi, pink színű kontroller
Adaptív ravaszok és haptikus visszacsatolás: új élményt ad a játékokhoz
Beépített, zajszűrős mikrofon
USB-C és jack csatlakozóval ellátva
LED világítás
Create gomb a tartalmak megosztásához
Némító gomb a hangod elnémításához