Xbox One S All-Digital Edition 1TB (Használt)

Cikkszám: xboxoneSdigital
Xbox One S All-Digital Edition 1TB (Használt)
Xbox One S All-Digital Edition 1TB (Használt)
Cikkszám: xboxoneSdigital
62 500 Ft

Állj át a digitális világra az Xbox One S All-Digital Edition konzollal! A Microsoft videojáték-családjának legújabb tagja egy 1TB-os, hagyományos Xbox One S konzol, csak éppen lemezmeghajtó nélkül. Ha már nem használsz lemezes játékokat, vagy szívesen átállnál a digitális világ előnyeire, akkor ez a gép neked készült. Az Xbox Live rendszeréből digitálisan megveheted és letöltheted bármelyik játékot, a felhőben pedig megmarad az összes játékmentés.

A konzol ezen kívül mindenre képes, amire az Xbox One S: kompatibilis az összes Xbox One kiegészítővel, képes 4K-ban videót streamelni (például YouTube, Netflix, Amazon és más alkalmazásokból), támogatja a HDR-t, és a megfelelő játékok esetén a Dolby Atmos hangzást is.

Az Xbox One rendszere fel van készítve a teljesen digitális világra! Szerezd be nálunk a konzol mellé Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass tagságodat, és töltsd fel online egyenlegedet Xbox Ajándékkártyák vásárlásával, amiből aztán digitális játékokat és DLC-ket vehetsz. Ha nem akarsz többé lemezekkel bíbelődni, akkor az Xbox One S All-Digital Edition lehet számodra az ideális, megfizethető választás.